Sønderborg Kommune

Michael Willemar Svanøe, Kultur og udviklingsdirektør

 

Inzpirator kan medvirke til at gøre forskellen

Som HR Director for en af de større danske virksomheder, har det været en givende, spændende og resulterende rejse, med Inzpirator som medrejsende. I en virksomhed der voksede gevaldigt med flere organisationsændringer som tilpasning til virkeligheden og et ønske om at skabe en vinder kultur,

fik vi det rette med – og modspil. Michael Jensen er en fantastisk praktikteoretiker, som formår på en spændende og indsigtsgivende facon at hægte teambuilding, proces og virkelighed sammen, så det ikke kun virker i nu’et, men hvad ligeså vigtigt i dagligdagen efter forløbet.

Inzpirator bringer ledelse og lederskab i fokus, hvor medarbejderes fulde potentiale og deres sammenhængskraft bliver iscensat på en for medarbejdere og ledere klar, kommunikerende og synlig måde. Michael Jensen og team er på deres ligefremme og coachende måde det perfekte match, hvis virksomheden ønsker klare retninger og roller, hvor relationernes potentiale er banebrydende. Er virksomheden til komptencernes fulde udbytte, synergier og effektivitet, vil jeg varmt anbefale Inzpirator. Inzpirator kan medvirke til at gøre forskellen.

Michael Willemar Svanøe Kultur og udviklingsdirektør

Hvordan kan vi hjælpe dig?