LEASY

Henrik Schalech – HR-udviklingskonsulent

 

Michael er alt hvad jeg som intern HR-konsulent kan ønske mig af en ekstern underviser. Han er meget grundig, når han sætter sig ind i opgaven, og kommer med konstruktive, og til tider alternative løsningsforslag gennem hele planlægningsprocessen. Når Michael underviser, ved man at medarbejderne er i gode hænder, og de tilbagemeldinger jeg har fået af medarbejdere der er blevet undervist af Michael,

har været meget positive. Han skaber nærmest en ”fanskare” hver gang han afholder et kursus.

Michael er meget seriøs, meget vidende i de emner han underviser i, og god til at formidle denne viden til kursisterne. Samtidig er han hele tiden parat til at ændre på sin planlægning, hvis nye ting dukker op, samtidigt med at det oprindelige fokus bibeholdes.

Michael besidder en evne til at: ”Give virksomheden det, den beder om, og give kursisterne det, de har brug for!”. Og netop derfor vil jeg anbefale Michael til alle der har brug for en ekstern underviser. Han skal nok selv sige fra, hvis ikke han føler at hans kompetencer rækker. Men det gør de som regel når vi taler medarbejder-, team- og ledelsesudvikling.

Henrik Schalech HR-udviklingskonsulent

Østre Stationsvej 1-5 DK-5000 Odense C

Hvordan kan vi hjælpe dig?