Hvad kan vi hjælpe med?

Måske kan du nikke genkendende til situationen: Brok og småkonflikter er blevet en del af dagligdagen. Selvom tingene ikke nødvendigvis siges højt, hviler de som en skygge over organisationen. Medarbejderne taler mere om hinanden end til hinanden. Som leder oplever du måske i stigende grad, at alting hænger på dig, og at du bruger al din tid på at hjælpe andre. Den tid både du og dine medarbejdere kunne bruge på at styrke fagligheden, forsvinder til din store frustration i uproduktiv spildtid. Sygefraværet er for højt, og også APV’en viser, at medarbejdertilfredsheden ikke er nær så høj, som du ønsker det.

Hvis noget af ovenstående er en del af din verden og din virkelighed, er du langt fra den eneste – og du er kommet til rette sted. Hos Inzpirator har vi nemlig i en årrække hjulpet kommuner, offentlige institutioner og private virksomheder med at skabe trivsel, arbejdsglæde, ansvar og et godt arbejdsmiljø – og med at sikre bedre økonomi, positive målinger og mindre sygefravær.

Gennem skræddersyede, intelligente teambuildings- og udviklingsforløb for både ledere og medarbejdere tager vi sammen fat om nældens rod. Inzpirators tilgang til både ledertræning, organisationsudvikling og teambuilding er meget praktisk, for teori, tanker og gode hensigter løser sjældent problemerne alene.

Under Vi tilbyder kan du læse mere om de mange forskellige trivsels-, udviklings- og teambuildingforløb, som Inzpirator tilbyder.

Inzpirator støtter

Hvordan kan vi hjælpe dig?